iPhone købsvurdering og IMEI check

Få en konkret vurdering af din kommende iPhone – det kan hurtigt betale sig.

I mange tilfælde kan man spare kr. 500 – 1.000 ved at købe en iPhone hos en privatperson. Det kan dog hurtigt komme til at koste dig mange tusinde kroner.

Eksempel:

  • Køb af iPhone X 256GB på DBA til kr. 6.500,- (med kvittering, original emballage osv. osv.)
  • Telefonens historik gør, at den bliver IMEI spærret. iPhonen kan efter 3-5 uger ikke få forbindelse til noget netværk og siger “Ingen tjeneste” / “No service”. Estimeret salgsværdi af telefonen: ca. kr. 2.500,-
  • I alt et tab på kr. 4.000,- (eller mere), da en blacklisted iPhone ikke er ret meget værd, da spærringen ikke kan ophæves igen.

 

Få tryghed gennem vejledning samt en professionel vurdering, i løbet af få timer. Det kan spare dig for tusindvis af kroner!

 

Du får for kr. 99,-:

  • En konkret vurdering af den iPhone / 3G iPad du vil købe (uanset oprindelse). Her ringer vi dig op og vejleder dig omkring købet af den specifikke iPhone.
  • Et check af telefonens IMEI – hvis telefonen er meldt stjålet, tabt, meldt til forsikringen osv. vil det vise sig. Dette forudsætter at køber kan få IMEI-nummeret af sælger.
  • 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med vores service får du alle pengene retur!
  • Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af iPhones i både privat og erhvervsmæssigt regi. Vi har vejledt mange danskere i deres køb og sat en stopper for handler med for høj risiko.

 

Tusindvis af danskere er blevet snydt

Hver uge bliver mange danskere snydt ved at købe brugte og nye iPhones på dba (den blå avis), guloggratis, eBay m.fl. og gennem sit eget netværk. Mange gange finder man nye iPhones som stadig er pakket ind i folie og har en kvittering. Alt ser ud til at være fint, lige indtil den bliver IMEI-spærret af udbyderen og man ikke længere kan bruge den! Tusindvis af danskere er faldet i fælden, herunder undertegnede. Når en iPhone (eller anden smartphone) bliver IMEI spærret, kan den ikke længere fange netværk. Wi-Fi og andre funktioner kan virke uden problemer, men man kan ikke lave/modtage opkald eller sende/modtage SMS’er (iMessage vil stadig virke). Denne spærring kan ikke ophæves igen.

 

Bestil her og bliv ringet op

Vi forstår at mange handler foregår uden for åbningstiden. Derfor giver vi i introduktionsperioden også vejledning uden for normale åbningstider til samme pris.

 

Bemærk venligst: For at lette vurderingen bør man som minimum have haft kontakt til sælger og fået IMEI nummeret (som kan findes her) på den iPhone man vil købe.

 

Vores vurdering er kun vejledende og vi bærer derfor ikke noget ansvar for evt. tab. i forbindelse med handler.

Prisen ved checkout er i GBP og svarer til lidt mindre end DKK 99,-. Dette er for at gøre det lettere for vores kunder i udlandet.